Σχετικά με εμάς

Παράγουμε καλαμάκια ροφήματος υψηλής ποιότητας σε πληθώρα χρωμάτων, σχεδιών και διαστάσεων.

Γιατί εμάς;

Η Korplast ιδρύθηκε το 1994 από τον Νικόλαο Κορνελάκη με ειδίκευση στην επεξεργασία Προπυλενίου, και παραγόμενο προϊόν το καλαμάκι ροφήματος. Επεκτείνοντας συνεχώς την δυνατότητα παραγωγής και την τεχνογνωσία μας, η εταιρεία μας διευρύνει την πελατειακή της κάλυψη, εφοδιάζει πάνω από 800 εταιρείες και σχεδιάζει συνεχώς νέα προϊόντα.

Προσανατολισμένη τόσο στην Ελληνική, όσο και στην Ευρωπαϊκη αγορά, η εταιρεία μας αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη μονάδα, με κύριο στόχο την προμήθεια επαγγελματιών με κορυφαίο προϊόν άριστης ποιότητας, βασισμένης στον μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, στην άριστη και καθαρή πρώτη ύλη, καθώς επίσης και στην τεχνογνωσία και αφοσίωση του έμπειρου προσωπικού μας.

Η Korplast απευθύνεται σε προμηθευτές τουριστικού εξοπλισμού και εστίασης, χονδρέμπορες αναλώσιμων και ειδών συσκευασίας, καθώς επίσης και αλυσίδες λιανεμπορίου.

Θέτοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε μία ευρεία ποικιλία χαρακτηριστικών, διαστάσεων, συσκευασιών και χρωμάτων του προϊόντος, διαθέτοντας παραπάνω από 190 κωδικούς, οι οποίοι εμπλουτίζονται συνεχώς, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και τις ξεχωριστές επιθυμίες κάθε πελάτη.

Ποιότητα προϊόντων

Θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ποιότητα, η εταιρεία μας διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές καθαρού Προπυλενίου, masterbatch και συσκευαστικών υλικών. Τα προϊόντα μας κατέχουν διεθνείς διαπιστεύσεις ποιότητας και διαχείρισης παραγωγής TÜV ISO 22000:2005. Ακόμη, συχνοί και ενδελεχείς χημικοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν την μη τοξικότητα αλλά και την ανθεκτικότητα πρώτων υλών και προϊόντων.

Οι συνεργάτες μας

Σημαντικός παράγοντας της βάσης και της πορείας μας.

ΠΑΚΟ
ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΤ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Αναγνωρίζοντας την ευρύτερη ευθύνη της, η Korplast διαμορφώνει και διατηρεί μια ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και ολιστική πολιτική σχετικά με τους ανθρώπους της αλλά και το περιβάλλον.

Για τον άνθρωπο

Οι εργαζόμενοι στην Korplast είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιτυχημένη πορεία και επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας. Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται συνεχώς και απαιτεί ιδιαίτερη τεχνογνωσία, οι ικανότητες των εργαζομένων μας, των ανθρώπων μας είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Φροντίζουμε και επιθυμούμε να μεγιστοποιούμε την αξία αυτού του κεφαλαίου διαμορφώνοντας κατάλληλες συνθήκες εργασίες και ένα περιβάλλον που σέβεται την προσφορά των εργαζομένων και στηρίζει έμπρακτα την συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Για τους παραπάνω λόγους η Korplast:

  • Είναι πλήρως συμβεβλημένη τόσο με την Ελληνική όσο και με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με τις Συνθήκες Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.
  • Στηρίζει και συμμετέχει προγράμματα νεανικής εργασίας και εξειδίκευσης.

Για το περιβάλλον

Η στρατηγική της Korplast εστιάζει στην πρόληψη και ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος, από την προμήθεια, στην παραγωγή, στην διανομή, εώς και την χρήση του από τον τελικό καταναλωτή. Επομένως, η εταιρία μας:

  • Επιλέγει στρατηγικά προμηθευτές που σέβονται το περιβάλλον και είναι απόλυτα συμβεβλημένοι με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.
  • Παράγει προϊόντα 100% ανακυκλώσιμα έπειτα από την χρήση.
  • Εφαρμόζει συνεχείς βελτιώσεις μηχανολογικού εξοπλισμού και παραγωγικής διαδικασίας, με σκοπό την μείωση χρησιμοποιούμενης ενέργειας, των εκπομπών αέριων ρύπων, των στέρεων αποβλήτων και ηχορύπανσης

Οικονομικά Στοιχεία

Οι ισολογισμοί της εταιρείας μας, τα τελευταία έτη.

adminΗ εταιρεία